Muuttopalvelu Jyväskylä

Palvelumme

Kun haluat muuttaa nopeasti ja vaivattomasti, sinun täytyy vain ottaa yhteyttä PJ Rentaliin- me lastaamme tavarasi varovaisesti ja kuljetamme ne asianmukaisesti uuteen paikkaan. Halutessasi voit myös tilata muuttosiivouksen, pakkauspalvelun, huonekalujen purku- ja kasaustöitä ja kaikkia muita muuttoon liittyviä palveluita. Työskentelemme nopeasti ja kuljetamme tavarat kannattavasti, tarjoamalla edullisia hintoja ja joustavia alennuskampanjoita.

Pyydä tarjous

PJ Rentalin kanssa toimiston siirto tapahtuu sujuvasti ja viivytyksettä. Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä ja sopii etukäteen palvelun aikataulusta ja kustannuksista. Saatavana on tavalliset muutot sekä muutot ”avaimet käteen” -periaatteella – tämä sisältää laitteiden ja huonekalujen asentamisen, huonekalujen kasaamisen ja toimisto-osien asentamisen.

Pyydä tarous

PJ Rental (Muuttopalvelu Jyväskylä FI) kuljettaa kaiken kesämökillesi tarvittavan, koolla ei ole merkitystä. Pystymme muuttamaan huolellisesti vaikka massiivisen kaapin, ruohonleikkurin ja muita mahdollisia puutarhatyökaluja.

PJ Rental (Muuttopalvelu Jyväskylä FI) on luotettava rahtikuljetusyritys Suomessa huonekalujen siirtämiseen. Kaikissa autoissamme on kiinnikkeet, jotta jopa suuret esineet pystytään kuljettamaan vahingoittumattomina. Ammattilaismuuttomiehet voivat purkaa kalusteet itse, pakata ne asianmukaisesti sekä koota ja asentaa saapumispaikalla.

Jos haluat kuljettaa rakennusmateriaaleja, ota yhteyttä PJ Rentaliin (Muuttopalvelu Jyväskylä FI)! Autoissamme on kiinnikkeitä ja sidontaliinoja, joten rakennusmateriaalit, raskaat sekä hauraat esineet, korjaus- ja rakennusosat kulkevat edullisesti, varovasti ja asianmukaisesti.

Muutto- ja kuljetuspalveluiden laatu ovat yhtä tärkeitä kuin luotettavat muuttoautot. Kohteliaat muuttomiehemme työskentelevät joustavasti ja huolellisesti ympäri vuorokauden. Voit kuljettaa raskaita huonekaluja tai isoja materiaaleja joko maksamalla jokaisesta esineestä erikseen tai tilaamalla muuttoapua tuntiveloituksella. 

Haluatko kuljettaa raskaita tai erikoisia tavaroita? Luotettava pakkaus ja lastaus voimakkaiden varsihihnojen avulla – Me PJ Rental (Muuttopalvelu Jyväskylä FI) osaamme kuljettaa suuria soittimia vahingoittumatta. Siirrämme varovasti pianot, urut ja harput juuri toivomallesi paikalle.

PJ Rental tarjoaa taksipalvelun tavaroillesi. Suoraan ovellesi saapuva pakettiautomme sopii huonekaluille, kodinkoneille, suurille soittimille ja kaikelle muulle. Kuormataksi on kätevämpää ja liikuteltavampaa kuin säännöllinen rahtikuljetus Suomessa. Pientä korvausta vastaan oleva lisäpalvelu saapuu 15 minuutin kuluttua ja minä päivänä tahansa

Edullista muuttopalvelua Jyväskylästä

Mikä on Muuttopalvelu Jyväskylä ja mitä se sisältää?

Meiltä voit tilata myös muuttoapua joko muuttomiehineen (kuljettaja, jos et esim. uskalla ajaa isolla autolla tai et omista ajokorttia) tai ilman. Muuttoavun tilaus on mahdollista joko itse varausta tehdessä nettisivujemme kautta tai jos haluat, voit myös ottaa meihin yhteyttä ja pyytää samalla hinta- arviota joko yhteydenottolomakkeen avulla, sähköpostitse tai puhelimitse.  Myös isommat muutot urakkahinnalla (toimistomuutot, ulkomaanmuutot, kaupunkimuutot, mökkimuutot jne). Pyydä tarjous!  • Ulosmuutto-osoite
  • Sisäänmuutto-osoite
  • Muuta
  • Toivottu muuttopäivä ja yhteystiedot

Mistä muutat?Asunnon pinta-ala:  10m2
Talossa on hissi: 
Talossa on portaat: 
Tarvitseeko tavaroita kantaa portaissa: 
Onko asunnossa ahtaita kohtia, jotka pitäisi ottaa huomioon tavaroita kantaessa:
Pääseekö muuttoautolla oven eteen:

Mihin muutat?

Asunnon pinta-ala:  10m2
Talossa on hissi: 
Talossa on portaat: 
Tarvitseeko tavaroita kantaa portaissa: 
Onko asunnossa ahtaita kohtia, jotka pitäisi ottaa huomioon tavaroita kantaessa: 
Pääseekö muuttoautolla oven eteen: 

Muuta

Minulla on omat kantajat: 
Onko muita muuttajia paikalla samana ajankohtana: 
Tarvitsetko muuttolaatikoita: 

Milloin muutat?

Toivottu muuttopäivä ja aloitusaika

Yhteystiedot

Nimi:
Sähköpostiosoite:
Puhelinnumero (muodossa +358451234567):
Lisätietoja:

Toivottu yhteydenottotapa: Sähköpostitse 
Puhelimitse 

Muuttopalvelun hinta

Yhden muuttomiehen sisältävä tarjous

Muuttomies ja pakettiauto 100€ ensimmäinen tunti ja lisätunnit 70€/h. Jos sinulla on kahdestaan kannettavia tavaroita ja valitset vain yhden muuttomiehen sisältävän palvelun, huolehdithan jostain toisen kantomiehen. Tarjoukseen sisältyy myös polttoaineet, nokkakärryt sekä matkat kaupungin sisällä.

Kaksi muuttomiestä sisältävä tarjous

Kaksi muuttomiestä ja pakettiauto 120€ ensimmäinen tunti ja lisätunnit 99€/h. Tarjoukseen sisältyy myös polttoaineet, nokkakärryt sekä matkat kaupungin sisällä.

Autokalustomme

Pakettiautomme

Citroen Jumper 13m3

Tavaratilan mitat: 3705mm pituus, 1870mm leveys (leveys pyöränkoteloiden kohdalta, 1422mm), 1932mm korkeus.